Shifting H´s

For all ages

Hanna-Karin

Hanna-Karin ”H-K” Berglund

 

32 år

 

Dramapedagog

 

Innehar röjsågskörkort

 

Kan anställas som:

sångare, stagefighter, showartist/skådespelare, hästutbildare/ridlärare, dramapedagog,

workshopledare (i något av föregående ämnen), skogsröjare

 

Innehar F-skattesedel

Hej! Jag heter Hanna-Karin men de flesta kallar mig H-K. Jag har sjungit sedan barnsben och har ofta varit solist i kyrkan samt varit med i många olika körer. Efter gymnasiet gick jag ett år i Härnösand där jag läste sång och musik på Kapellsbergs Musikskola samt språk och humaniora på Mittuniversitetet.

 

Därefter lockade mer sång och teater vilket förde mig till musikteaterlinjen på Geijerskolan i Värmland. Där introducerades jag för stagefight (slagsmål för teater och film). Sommarkurserna som anordnas två veckor varje sommar av Nordic Stage Fight Society (NSFS) blev snart ett återkommande inslag i mitt schema samtidigt som jag också gick några utbildningar i stunt där jag bland annat lärde jag mig att bli påkörd av och rulla ut från bilar.

 

Efter jobb som hästskötare på polisrytteriet, rörtekniker, trädgårdsarbetare, barndomsledare, förskolevikarie m.m. utbildade jag mig till Dramapedagog på Västerbergs folkhögskola och därefter har jag fortsatt läsa olika kurser i pedagogik och teater på universitet och högskola.

 

Jag har växt upp på hästryggen och red in min första häst som 11-åring. Min inriktning har blivit att få trygga hästar som blir van vid det mesta genom allsidig träning och skrämselövningar, samtidigt som de ska ha bra ridbarhet i både dressyr, hoppning och andra diverse ridgrenar som W E och gymkhana.

hanna-karin@shiftinghs.com

 

070 - 238 41 17