elena@shiftinghs.com

 

070 - 387 24 20

Shifting H´s

For all ages

Elena

Elena Gradin

 

28 År

 

Skådespelare, musiker och skapare

 

Innehar truckkort

 

Kan anställas som:

Skådespelare, solist, sminkös, modell, show, grovarbetare (inom det mesta, meriter inom sopsortering och byggen av vägräcken m.m)

 

 

Hej, Elena här, glad och nyfiken tjej som har "kan allt" som måtto, åteminstonne tills jag blivit bevisad motsatsen. Har alltid tyckt om att synas och höras samtidigt som jag brottats ganska hårt med en blyg insida. Därav kom teatern in i mitt liv, chansen att få vara någon annan och spela en roll hjälpte mig ganska snabbt att våga.

 

Sång och musik har alltid stått mig nära till hands, och när jag inte vågade flytta till annan ort för teaterstudier i Gynmasiet fick det bli en treårig musikutbildning istället, vilket jag aldrig har ångrat.

Sjunger helst, men kan även hantera ett och annat instrument som t.ex

Piano, Gitarr och Fiol.

 

Efter gymnasiet kände jag mig mer sugen på teater och sång, vilket fick mig att söka en musikteaterlinje på Geijerskolan i Värmland. Där introducerades jag även för stagefight (slagsmål för teater och flm), vilket har följt mig som en röd linje genom åren sedan dess.

 

Tog lite ledigt från livet hemma och for till USA för att lära känna mig själv, där insåg jag att jag allra helst skulle vilja försörja mig på det jag älskar.

 

Det blev antagningsprov på Calle Flygare teaterskola i Stockholm där jag blev antagen , ett års halvtidsstudier ledde till att jag sökte mig vidare till Skara Skolscen för att bygga på mina kunskaper inom teatern och musikens underbara värld.

 

Nyfikenheten har fört mig genom många olika yrken, och skapandet har alltid legat nära till hands, att skapa kostymer och lösa smink- och stylingidéer har alltid känts tillfredsställande, med färg , tyg och klister kan man göra det mesta.

 

Hästarna har funnnits i mitt liv sedan barnsben, och trots att det tog ett tag för mig att inse mitt egentliga intresse, så har jag tillsammans med dessa vackra djur byggt upp en kontakt som jag aldrig skulle klara mig utan. Det ena historiska slaget till årets nya fantasyfilm har inspirerat mig till samarabetet mellan djuren och artistyrket, och här är jag nu, en sjungandes skådespelare som gärna svingar svärdet på min ädla springares rygg. Kostymen har jag självklart skapat själv, och vem vet, kanske till och med skrivit inledningsmusiken.